تاریخچه جالب از مصرف کالباس:

امروزه کالباس از پر مصرف ترین فرآورده ها و محصولات گوشتی در جهان به شمار می رود. کالباس از خانواده سوسیس است که به صورت سرد مصرف می شود.این محصول همچنین بخش بسیار زیادی از فراورده های گوشتی و مصرفی در ایران را نیز تشکیل می دهد.کالباس های تولید شده در ایران بسته به نوع دارای 30 تا 60 درصد گوشت هستند.

اختلاف بین کالباس و سوسیس درمقدار و نوع گوشت آن ،میزان چربی، چاشنی های بکار رفته در آن و نیز قطرشان است.برای ماندگاری کالباس باید از نگهدارنده هایی مثل نمک و نیتریت سدیم استفاده کرد تا رنگ صورتی و طعم و بوی کالباس از بین نرود.کالباس معمولا با نان سرو میشود و مصرف زیاد آن به دلیل داشتن چربی و روغن باعث چاقی و اضافه وزن می شود.

بهترین روش تهیه کالباس خانگی:

طرز تهیه کالباس” در خانه شانس مصرف این ماده غذایی را به طور سالم و مغذی برای اعضای خانواده فراهم می کند چرا که با استفاده از گوشت سالم و مرحله تهیه مطمئن می توانید از ان استفاده کنید.

طرز تهیه کالباس در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

کالباس ,مصرف ,های ,تهیه ,گوشت ,استفاده ,در خانه ,می شود ,سالم و ,کالباس” در ,کالباس از

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ایران رزمی تور مسافرتي و گردشگري فروشگاه اینترنتی قاصدک طلایی golshanetyad afrasazehj خلاصه کتاب روانشناسی راهنمایی و مشاوره نیلا آخوندی mivedane ترفندهای کامپیوتری اناگرام شخصیت شناسی حرفه ای گروه آموزشی درس عربی استان کرمانشاه